75è ANIVERSARI DE LA MOLINA

Aquest any La Molina celebra el 75è Aniversari i el Niu de l’Àliga col·labora en les activitats de celebració.

No et perdis les diferents activitats que la Molina ha preparat!

17 de febrer – Jornada Retro i baixada de torxes

Si t’agrada l’estètica i la música retro, t’esperem el dissabte 17 de febrer a un dels esdeveniments més especials del 75è aniversari de La Molina. En homenatge als esquiadors pioners que fa 75 anys organitzaven llargs viatges per gaudir de l’esport blanc, l’estació acollirà la Jornada retro i la Nit de les 75 torxes.

2 i 3 de març – Estima Fest: La festa del 75è aniversari

 Els dies 2 i 3 de març, La Molina acollirà l’Estima Fest, la festa del 75è aniversari de l’estació d’esquí que aglutinarà la Copa del Món de Snowboard Cross, el concert al telecabina, amb l’actuació d’Els Amics de les Arts, i els sopars especials per celebrar-ho, entre altres actes.

El divendres 2 es disputarà al llarg del dia una etapa de la Copa del Món de Snowboard Cross i per la nit, un descens nocturn a la llum de la lluna plena.

Dissabte 3 de març es disputaraà la final d’aquesta etapa de la Copa del Món de Snowboard Cross i tindrà lloc l’acte de lliurament de premis al sector dels Alabaus, a les 16:30 h.

El punt culminant de l’Estima Fest per celebrar el 75è aniversari de l’estació d’esquí tindrà lloc a les 17.30 h a l’aparcament del telecabina amb el concert d’Els Amics de les Arts.

Després del concert, començarà un espectacular castell de focs, que continuarà amb una sessió musical conduïda pel discjòquei Carles Pérez, presentador i locutor estrella del programa despertador El matí i la mare que el va parir a Ràdio Flaixbac, que amenitzarà la nit als més noctàmbuls i als que tinguin més ganes de gresca.

Us hi esperem a tots, amb ganes de ball, ritme i festa!

mid-logo75anyslamolina

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *